علائم جنین مرده چیست؟
مادران باردار حتما راجع به سقط جنین و مرگ جنین چیزهایی شنیدهاند اما آرزو دارند این اتفاق ناخوشایند را تجربه نکنند. ولی واقعیت این است که با هر حاملگی ممکن است جنین رشد نکرده و بارداری از دست برود. هرچند فکر کردن به این موضوع هم ناراحت کننده است اما بهتر است علائم جنین مرده در بارداری را بدانید تا خطری سلامت شما را تهدید نکند.
نشانه های جنین مرده
عدم تحرک جنیناحساس ناخوشایند مادر
رویای مردن جنین
ضربان نداشتن قلب جنین با استفاده از داپلر
ضربان نداشتن قلب جنین با استفاده از دستگاه CTG
نبود علائم حیاتی جنین در سونوگرافی
تغییرات حرکت جنین در رحم
حرکات جنین در رحم بین هفتههای 16 تا 22 احساس خواهد شد. با گذشت چند هفته این حرکات الگوی خاصی پیدا میکنند که میتوانید آن را تشخیص دهید.وقتی در حال استراحت هستید یا قبل از خواب شب ممکن است جنین حرکات بیشتری داشته باشد. حتی ممکن است فعالیتهای مشخصی مانند حمام کردن، بالا نگهداشتن پاها یا استراحت روی مبل یا خوردن و آشامیدن موجب تحرک جنین شود.
حرکات به طور معمول در هفته 26 منظم میشود. شناختن این الگوهای حرکت حین بارداری بسیار مفید است. اگر جنین مشکلی درون رحم داشته باشد احتمال دارد حرکات کمتری بکند تا انرژیش را ذخیره کند. دقت کنید که این اتفاق چه زمان میافتد تا بلافاصله به پزشک مراجعه کنید چون میتواند مسئله مرگ و زندگی را رقم بزند.
اگر حتی فقط احساس کردید که تغییراتی در حرکات جنین ایجاد شده است بهتر است برای اطمنیان حتما با پزشکتان تماس پیدا کنید تا بعدا پشیمان نشوید.
اگر با پزشکتان نتوانستید تماس بگیرید حتما با اتاق زایمان بیمارستانی که قرار است زایمان کنید تماس گرفته و مراجعه کنید.
تغییر ترشحات واژینال در بارداری
یکی از علامتهایی که ممکن است منجر به از بین رفتن جنین در بارداری شود این است که شما احساس ترشح مایع از واژن داشته باشید. چنین شرایطی چون میتواند علامت جنین مرده باشد باید هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید چون ممکن است کیسه آب ترکیده باشد یا عفونتی درون رحم ایجاد شده باشد.
پاره شدن کیسه آب در بارداری
کیسه آب در هر زمان در طول بارداری ممکن است پاره شود و این محدود به هفتههای پایانی بارداری نیست. اگر احساس رطوبت و ترشح مایع کردید این نشان میدهد که کیسه آب پاره شده است. در این موارد یک پد بهداشتی استفاده کرده و با اتاق زایمان تماس بگیرید. احتمالا از شما بخواهند مایع را بو کنید تا احیانا نشت ادرار نباشد. دوباره 20 دقیقه بعد باید پد را چک کنید تا ببینید همچنان مرطوب است یا نه.مایع آمنیوتیک که اطراف جنین را گرفته بویی متفاوت از ادرار دارد و معمولا روشن، صورتی یا سبز قهوهای است. اگر متوجه شوید مایع آمنیوتیک است باید سریع به بیمارستان مراجعه کنید تا احتمالا معاینه داخلی انجام شود و مشخص شود دهانه رحم باز شده یا نه!
بعد از مراجعه به بیمارستان...
وقتی به بیمارستان مراجعه کنید اولین کاری که انجام میشود این است که ضربان قلب جنین بررسی شود. ممکن است به مانیتور وصل شوید و ضربان قلب جنین برای مدتی ارزیابی شود. در این وضعیت دکمه ای به شما داده میشودتا هر بار که جنین تکان خورد آن دکمه را فشار دهید.زمانی که دراز میکشید احتمالا شنیدن ضربان قلب جنین بیشتر است و حتی ممکن است لگد زدنش هم بیشتر شود. در این موارد خجالت نکشید و هر بار دکمه را فشار دهید.
منبع: نی نی سایت
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}